Spring naar content

Capelle – Krimpen aan den IJssel praten over morgen

Onder het motto Praat vandaag over morgen organiseren zes ouderenzorgorganisaties uit de regio Capelle en Krimpen aan den IJssel gesprekken met inwoners uit de regio. Tijdens deze gesprekken staat de toekomst van de ouderenzorg centraal. Wat vindt u belangrijk in de zorg voor ouderen? Welke verwachtingen heeft u voor uzelf of voor uw naaste(n)?

Nederland vergrijst in snel tempo. Dat vraagt iets van ons allemaal. Van zorgorganisaties, van bedrijven, van de overheid en van inwoners. Het vraagt iets van hoe we de zorg organiseren en wat we voor elkaar doen. Om hierop goed voorbereid te zijn, willen de zorgorganisaties nu al met inwoners in gesprek gaan. Zo geven we gezamenlijk vorm aan de zorg van straks.

De komende tijd voeren we verschillende gesprekken over de toekomst van de ouderenzorg. Dit doen we met de zes zorgorganisaties en samen met de gemeenten Capelle en Krimpen. Die gesprekken zouden plaatsvinden op een bankje in de stad, vanwege het coronavirus maken de fysieke gesprekken plaats voor online gesprekken. In een online omgeving kunnen inwoners aanschuiven op het digitale ‘Over Morgen’-bankje.

Wilt u plaatsnemen? Meldt u dan hier aan!

 

    

Meepraten?

Wilt u meepraten over de toekomst van de zorg voor ouderen of op de hoogte blijven van ontwikkelingen rondom het gesprek over morgen in de regio Capelle en Krimpen aan den IJssel?

Houdt deze webpagina in de gaten of neem contact op met Eveline Schavemaker via e.schavemaker@dock4advies.nl.